“Als wielrenster probeer ik altijd het beste uit mezelf te halen, dit zodat ik topprestaties kan neerzetten tijdens trainingen of wedstrijden. Goed materiaal is in onze sport van belang en daar wil ik op kunnen vertrouwen, daarom zijn wij in 2015 AmArrow gestart. In Nederland met de handgespaakte carbon wielen met top accessoires. Esthetisch en met passie voor de wielersport…How do you #liveyourride?”
15840948_10211681638773814_1964334689_n
Onze producten

uci-logo-website

De kwaliteit van onze producten is voor ons en voor u als gebruiker extreem belangrijk, een gevolg hiervan is dat onze huidige lijn wielen voldoen aan de eisen die de UCI vraagt van de producten die gebruikt mogen worden tijdens Internationale UCI wedstrijden.

Bij AmArrow gaan we verder en zijn daarom met een internationale partner aan de slag gegaan. We hebben samen een testproces opgezet die verder gaat en zo de prestaties en kwaliteit van onze producten verbeteren.

logo_team

Om onze producten te testen maken wij gebruik van echte wieleratleten die het uiterste van hun materiaal vragen. Zo worden onze wielen gebruikt door het AmArrow/Adex Recruitment Cyclocross team die meedoen in de Nederlandse top.

Maar natuurlijk ook op de weg worden onze wielen gebruikt zo sponsoren wij het dames team van Restore Cycling uit Pijnacker. Een kweekvijver voor Nederlandse talenten op de weg, baan en offroad.