AmArrow…het verhaal

AmArrow is in 2015 ontstaan uit een idee van een aantal wielrenners en techneuten om een product te produceren met World Tour kwaliteit maar dan ook betaalbaar voor elke type wielrenner. Carbon wielen handgespaakt voor zowel toerfietsers als wedstrijdrenners. Esthetische wielen, zonder tussenhandel en met uitstekende service. #liveyourride

Het beste Carbon

Voor onze producten gebruiken we de allerbeste carbon soort die er is en wordt alles afgewerkt in de esthetische 3k afwerking. Ons carbon wordt altijd uitvoerig getest op veiligheid en duurzaamheid, zodat u 100% veilig de weg op kan.

Bekijk onze wielen

Naven in elke klasse

Wij werken nou samen met een aantal naaf leveranciers om zo de beste prijs/kwaliteit te garanderen. Zo kunt u gaan voor de alom geprezen DT Swiss of iets meer richting een lager budget zonder in te leveren op kwaliteit. Verder in ons assortiment hebben we schijfremmen voor op de weg of cyclocross.

Comfort zit hem in de breedte

Onze carbon wielen hebben een breedte van de binnenzijde van 21 mm dit zorgt er voor dat  zowel banden van het formaat 23mm als 25mm op onze velgen passen. De 25mm versie komt volledig tot z’n recht en biedt veel comfort. De 23mm sluit goed aan en verliest geen aerodynamica. Verder hebben we velgen voor vouwbanden en tubes.

Approved by UCI & kwaliteitstesten

Kwaliteitsgarantie is voor ons erg belangrijk. We zijn trots dat we in 2017 als eerste Nederlandse wielmerk door de test van de UCI zijn gekomen en daarom voldoen onze racewielen aan de voorschriften voor internationale wedstrijden. Verder zijn wij continu bezig met internationale partners een testprogramma voor bikeparts op te zetten om zo nog betere onderzoeken en resultaten neer te kunnen zetten in de toekomst.

 

UCI approved Equipment

Handgespaakt & service

Onze wielen worden met de handgemaakt in onze werkplaats in Rotterdam. Dit zorgt ervoor dat we topkwaliteit kunnen leveren. Daarnaast heeft iedere klant recht op een gratis check-up. Tijdens deze check-up lopen we de gehele set na de eerste 500km helemaal na zodat de wielen de komende jaren perfect rollen en zodat jij er altijd plezier van zal hebben.

Wie zijn wij?