Retour

Retourformulier en garantie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

Heeft u problemen/schade met onze producten dan kunt u beroep doen op de vastgestelde garantie in de algemene voorwaarden. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u ten eerste het onderstaande formulier in te vullen. Hierna zullen wij contact met u opnemen. Stuur nooit zonder onze toestemming de wielen of andere producten retour, wij kunnen dan niet garanderen dat deze juist aankomen of worden verwerkt. AmArrow is dan niet verantwoordelijk voor verlies of schade.

Retourformulier

Vul het onderstaande formulier in alvorens u uw pakket retour stuurt. Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op via mail over de wijze van uw retourzending.


Eventuele afbeelding (Max 1mb)