In 2015 sponsoren wij onze eerste atlete, Mascha Mulder. Deze fanatieke dame heeft afgelopen seizoen bewezen dat zij tot veel in staat is. Ze heeft een zeer goed seizoen gereden en heeft meerdere keren op het podium gestaan in nationale wedstrijden. Volgend jaar wil ze hoger op en zal ze zich laten zien in zowel de nationale als de internationale veldritten. 

Wie is Mascha? 

” Mijn naam is Mascha Mulder, ik ben 21 jaar oud en fiets al sinds mijn 8e. Ik ben een wegwielrenster en veldrijdster. Mijn focus ligt vooral bij het veldrijden. Mijn veldseizoen van 2015/2016 is mijn beste seizoen tot nu toe geweest. Met 6 podium plaatsen mag ik heel tevreden terug kijken op mijn veld seizoen. 

 Dit jaar ben ik de samenwerking aangegaan met AmArrow en ben zeer blij met hun ondersteuning. Ik weet hoe belangrijk het is om met goed materiaal te rijden. Het is fijn om met een merk samen te werken die dicht bij je staat en aan je eisen voldoen die je als renster belangrijk vind. 

De wielen zijn zeer stijf wat voor mij een groot plus punt is omdat ik zo mijn bochten goed kan aan snijden. Ze rijden zeer comfortabel en draaien super. Het lijkt alsof het bijna vanzelf gaat! Ook zien ze er mooi uit het oog wil ook wat natuurlijk. 

Ik kijk erg uit naar de verdere samenwerking die ik zal hebben met AmArrow.”


Notice: Trying to get property of non-object in /home/amarrownl/domains/amarrow.nl/public_html/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3986

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amarrownl/domains/amarrow.nl/public_html/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3987